برگزاری جلسه کمیته تخصصی پذیرش و نظارت پارک فناوری سلامت کلان منطقه 3 آمایشی

جلسه کمیته تخصصی پذیرش و نظارت پارک در روز شنبه 1400/08/01، به ریاست جناب آقای دکتر خدارحمی رئیس محترم پارک فناوری سلامت برگزار گردید. در این جلسه که با حضور مدیران توسعه فناوری و روسای مراکز رشد دانشگاه­های کلان منطقه 3 آمایشی تشکیل شد، به روز رسانی آیین نامه با تاکید بر آیین نامه مالی، آیین نامه پردیس پارک و بررسی کاربرگ تاسیس پردیس پارک صورت پذیرفت. در خصوص آیین نامه مالی پارک، انواع اعتبارات خدماتی و تسهیلاتی/توانمندسازی به شرکت های عضو پارک مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. در جلسه مزبوز همچنین آیین نامه پردیس پارک و چگونگی تاسیس پردیس پارک دانشگاه های کلان منطقه 3 آمایشی مورد بررسی و مصوب گردید. در ادامه، درخواست عضویت تعدادی از شرکت­های متقاضی حضور در پارک فناوری سلامت در جلسه مزبور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با پذیرش شرکت­ نیکتا سامانه افزار شریف در پارک فناوری سلامت کلان منطقه 3 آمایشی موافقت گردید.

۵ آبان ۱۴۰۰ ۰۹:۵۲