678678

شماره ثبت: 26096

نام شرکت: ماشین سازی سوبار

مدیرعامل:  محسن ساعتچی لنگرودی

زمینه فعالیت: 
•    ساخت دستگاه اسپتیک با اعمال فرآیند استریلیزاسیون برای رب گوجه‌فرنگی، پوره‌های میوه و انواع کنسانتره‌ها و شیره خرما و انگور
•    تعمیر و اورهال ماشین آلات خطوط تولیدی در ایران و خارج از کشور
درباره شرکت: 
شرکت ماشین‌سازی سوبار در زمینه طراحی و تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی، ارائه‌دهنده راه‌حل‌های نوآورانه برای بهینه‌سازی خطوط تولید می باشد و با تکیه بر دانش فنی پیشرفته و تیم مجرب، به دنبال ارتقاء کیفیت و کارایی در صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی می باشد. ما متعهد به ارائه راه‌حل‌های نوآورانه و خدمات با کیفیت برای بهبود بهره‌وری و عملکرد خطوط تولید هستیم.
ما با بهره‌گیری از دانش فنی و تخصصی، توانسته‌ایم به نیازهای مشتریان خود پاسخ دهیم و راه‌حل‌های با کیفیت و قابل‌اعتماد ارائه کنیم

چکیده طرح: 
اسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده که می تواند قابلیتی در محصول ایجاد کند که نیازی به یخچال نداشته باشد. در یک جمله فرایندی است که یک محصول به گونه ای بسته بندی می شود که از نگهداری در یخچال بی نیاز خواهد شد. فرایند تقریبا در مواد غذایی مایع از جمله شیر، آب میوه ها،کنسانتره ها ،پوره ها استفاده زیادی دارد و حتی برای مواد غذایی حاوی ذرات کوچک مانند پنیر، محصولات گوشتی، میوه و سبزیجات نیز در حال استفاده است. 
مفهوم استریلیزاسیون یا همان اسپتیک تجاری کاهش تعداد میکروارگانیسم ها تا یک حد مشخص است. همانطور که می دانید از بین بردن میکروارگانیسم ها به طور مطلق امکان پذیر نیست دلیل این امر نیز این می باشد که کاهش میکروارگانیسم ها لگاریتمی است و اگر قرار باشد آنها را به صفر برسانیم به یک زمان بی نهایت نیاز داریم اما مهمترین عملکرد روش اسپتیک استفاده از دماهای بالاتر در زمان کوتاه تری می باشد که کیفیت، مواد مغذی، بافت، رنگ و سایر خصوصیات کیفی محصول به نحو بهتری حفظ گردد.
مزایای سیستم بسته بندی اسپتیک:
•    حفظ کیفیت و مواد غذایی و رنگ به دلیل استفاده از دماهای بالا و زمان های کوتاه.
•    بالا بودن راندمان های انتقال حرارت به دلیل سطح تماس زیاد در مبدل های حرارتی.
•    عدم تاثیر ابعاد و اندازه ظروف بسته بندی در میزان نفوذحرارت.
•    افزایش ماندگاری محصول با این نوع بسته بندی بدون نیاز به سرد خانه ها.


مزایا و ویژگی های متمایز دستگاه طراحی شده:
دستگاه اسپتیک توسط شرکت ماشین سازی سوبار از طریق انتقال فناوری با تغییرات فنی ساخته شده است که شامل تغییراتی است در در زیر ذکر شده است:
1)    ضخامت فیلم 10 تا 15 میلی متر است که باعث انتقال بهتر حرارت به ماده غذایی می شود و در مصرف انرژی صرفه جویی می شود. در سایر دستگاه های موجود ضخامت فیلم بین 25-20 می باشد.
2)    لوله های گردش مواد در دستگاه ساخت سوبار از جنس استیل 316 می باشد در حالی که در نمونه¬های خارجی استیل 304 است.
3)    سیستم اسیدشویی (CIP) برای جداره¬های گردش آب در کولینگ طراحی شده است که از رسوب جداره¬ها جلوگیری می کند. در نمونه های خارجی از آب نرم یا چیلر جهت جلوگیری از رسوب بایستی استفاده شود.
4)    سیستم استریل در این دستگاه با آب جوش کار می کند. در نمونه های خارجی با بخار استریل می شود که باعث سوختگی می شود.
5)    کاربردی و ساده کردن برنامه اپراتوری و کنترل دستگاه توسط یک اپراتور انجام می شود. در نمونه های خارجی دو مانیتور و در دو محل نصب شده است و بایستی توسط دو اپراتور کنترل شود.
6)    در نمونه خارجی به دلیل طراحی گردش آب در خروجی لوله¬ها توسط زانو که از داخل زانو لوله گردش آب رد شده است ایجاد سوختگی می نماید. در طرح جدید با طراحی فلنج آب گردان این مورد برطرف شده است.
این دستگاه طوری طراحی شده است که براساس محصول (رب و پوره میوه) تعداد لوله ها توسط جابه جایی فیزیکی تغییر داده می شود و کاربری دستگاه تغییر می کند که با این تغییر مدت زمان حرارت دهی و دمای اعمال شده متناسب با محصول کنترل می¬شود. 
این دستگاه شامل بخش های مختلف مانند مخزن ذخیره محصول اولیه، منوپمپ، پبستون پمپ، لوله های هیتینگ و هولدینگ و کولینگ، پمپ های آب داغ و سرد، دستگاه فیلر اسپتیک و ست کامل برنامه PLC می باشد. بسیاری از تولید کنندگان محصولات را به صورت فله تولید و نگهداری می کنند که این امر موجب کاهش کیفیت محصول و میکروبی شدن و عدم امکان صادرات می گردد. استفاده از دستگاه اسپتیک این کمک رو به تولید کنندگان صنایع غذایی می کند که از این معضل بزرگ عبور نمایند.
تکمیل زنجیره تولید و ساخت دستگاهی که محصول نهایی خروجی از این دستگاه کیفیتی مطابق با استاندارد ملی ایران داشته باشد و محصول تولید شده قابلیت فروش در داخل و خارج کشور و امکان ارسال در هر زمانی را دارد. بهبود کیفیت و حفظ مشخصات کیفی محصول تولیدی و کاهش مصرف انرژی و سهولت نگهداری و انبارش محصولات تولید شده از ویژگی های محصول تولیدی توسط این دستگاه است.
تولید این محصول که یکی از ضروری ترین محصولات در صنایع تبدیلی می باشد و همواره تامین آن در کشور با چالش همراه بوده است. از مهمترین چالش های آن با توجه به اینکه در کشور تولید نمی شود می¬توان به هزینه های بسیار بالای آن و محدودیت تولید و تامین آن اشاره کرد. در حال حاضر بیشتر نیاز بازار داخلی از دو کشور چین و ایتالیا تامین می¬شوند و تولید آن از یک ظرف موجب رفع محدودیت های فوق الذکر برای کشور و از طرفی بازار مناسبی نیز برای شرکت فراهم می¬نماید. 
تمامی فعالین در صنعت فرآوری محصولات کشاورزی زراعی ( گوجه، سیر و پیاز و ..) میوه جات (سیب، گلابی، هلو، زردآلو، آلو ) فرآوری خرما و انگور ( پوره خرما و شیره خرما و شیره انگور و...) مشتریان این محصولات می باشند.
با توجه به ساخت این دستگاه در داخل ایران نیمی از خصوصیات ویژه مربوط به هزینه دستگاه نسبت به نمونه های خارجی می باشد که برای کارخانجات داخلی بسیار به صرفه تر می باشد. با مهندسی معکوس چند دستگاه از چند سازنده متفاوت خارجی و استفاده از مزایای هر کدام در ساخت دستگاه جدید و بومی سازی با توجه به نیاز و شرایط تولید داخل کشور قدمهای مهمی برداشته می شود. تامین قطعات یدکی که یکی از اصلی ترین دغدغه های دارندگان دستگاههای خارجی در ایران می باشد از خصوصیات بارز محصولات شرکت می باشد.
در این بخش اهداف شرکت ماشین سازی سوبار را جهت ساخت دستگاه اسپتیک ذکر می گردد:
1-    قطع وابستگی به کشور های دیگر
2-    جلوگیری از خروج ارز از کشور
3-    فروش دستگاه به کشورهای همسایه و سایر کشورها و ارزآوری
4-    ایجاد ارزش افزوده 
5-    استفاده از ظرفیت های تخصصی و فنی موجود در شرکت برای تولید موارد با ارزش افزوده بالاتر
6-    تولید یکی از نیاز های اصلی تبدیلی کشور با قیمت پایین تر و افزایش سهم بازار شرکت این حوزه ها

نام محصولات:  دستگاه اسپتیک (شامل استرلایزر و پرکن اسپتیک)

عکس محصول:  




عکس فناور: